Alta Native S.L., empresa especialitzada en la producció de verdures i hortalisses orientals, està situada dins del Parc Natural de l’Albufera de València.

La major part dels nostres camps de conreu estan ubicats a la barrera d’arena que separa la Mediterrània dels arrossar i l’Albufera de València, el que li aporta als productes que allí creixen unes característiques organolèptiques que els diferencien dels de la resta del món.

Practiquem una agricultura respectuosa amb el medi ambienti, amb la biodiversitat del Parc Natural de l’Albufera, perquè el nostre objectiu es proporcionar aliments sans i frescs que aporten els sabors tradicionals, tant de la nostra cuina mediterrània, com els aromes i sabors exòtics de l’ancestral cuina oriental.

Hem barrejat les millors pràctiques de la agricultura integrada i les noves tecnologies, amb les tradicionals llavors de verdures i hortalisses orientals, per a que pugueu gaudir dels seus sabors exòtics amb la màxima garantia de frescor i qualitat i, si vos be de gust, fusionar-los amb els tradicionals de la dieta mediterrània.