El preu dels productes es pagarà exclusivament, i a elecció de l'Client, per qualsevol dels mitjans següents:

• Mitjançant Paypal.

Paypal és el sistema segur i ràpid d'intermediació per a les operacions i els pagaments en línia amb Targeta de Crèdit; és fàcil enviar i rebre diners a nivell nacional i internacional. Amb Paypal les informacions personals estan protegides i mai seran compartides amb el venedor. En cas d'un compte Paypal ja activa, es pot seleccionar la forma de pagament i pagar a través del compte propi; només cal inserir l'adreça de correu electrònic i la contrasenya. Si no té un compte, es pot, de tota manera, seleccionar aquesta forma de pagament i serà redirigit a la pàgina web de Paypal on haurà inserir les dades de la targeta de crèdit. Fent clic a Pagar; Paypal carregarà l'import a la targeta.

El servei de pagament mitjançant el seu compte Paypal és proporcionat directament per PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie, S.C.A.

S'exclou tota responsabilitat en relació amb la confidencialitat i seguretat de la informació i dades proporcionades pel Client amb ocasió de l'pagament de les seves compres electròniques mitjançant aquest sistema.

• Mitjançant targeta de crèdit.

El servei de pagament amb targeta de crèdit és proporcionat directament pel banc Santander, mitjançant les targetes de crèdit o dèbit: Visa, Mastercard, 4B, Euro 6000 i American Express

Visa, Mastercard i American Express han desenvolupat un sistema per realitzar de forma segura pagaments a Internet. Amb el sistema de Comerç Electrònic Segur, l'emissor de la targeta (banc Santander) identifica el titular de la targeta abans d'autoritzar el pagament.

Un cop seleccionats els productes a comprar i introduït el número de la targeta, s'obre una finestra on l'emissor sol·licita la identificació de titular, mostrant un dels següents icones:

metodos de pago

Les dades de la teva targeta i la contrasenya queden protegits per aquest sistema des de la seva introducció.

Un cop completada la identificació, l'emissor comunica a Alta Native S.L. que el titular de la targeta està realitzant la compra perquè pugui completar el procés. Si la identificació no ha estat satisfactòria, l'emissor ho comunica a Alta Native S.L. perquè procedeixi en conseqüència.

Aquesta finestra està fora de control d'Alta Native S.L., per la qual cosa és responsabilitat de l'emissor qualsevol incidència que pugui sorgir.