Alta Native S.L. només realitza enviaments a Espanya peninsular.

El termini de lliurament dels productes, dependrà de la seva disponibilitat en el moment de realitzar la comanda.

El lliurament de tots els nostres productes es realitza mitjançant agències de transport urgent. El client podrà consultar l'estat de la seva comanda mitjançant la pàgina web o mitjançant el departament d'atenció a client.

El temps de lliurament seran els següents:

  • Per comandes realitzades abans de les 12h de l'migdia el termini de lliurament serà de 24 hores.
  • Per comandes realitzades després de les 12h de l'migdia el termini de lliurament serà de 48 hores.

Per al lliurament de l'enviament el Client es compromet a trobar-se en el domicili indicat per al seu lliurament ja sigui ell mateix o persona per ell autoritzada.

En cas que no es trobin cap d'aquestes persones a l'adreça indicada o de no poder efectuar el lliurament per que les dades facilitades siguin errònies, l'empresa de missatgeria encarregada de l'enviament i el lliurament es posarà en contacte amb el client, segons els dades que aquest ens ha facilitat, per fixar una data alternativa de lliurament. En cas que l'empresa de missatgeria no pugui localitzar el client i procedir al lliurament de la comanda Alta Native S.L. NO es farà càrrec de la seva devolució ni de reintegrar el seu import.

També pot recorger la comanda directament en els nostres magatzems. El client realitzarà la comanda on-line però serà el mateix, amb els seus propis mitjans, el que passarà a recollir-lo en els nostres magatzems a la direcció, camí Guardadany Del Muladar, S/N Sueca.

 

Despeses d'enviament

Les despeses d'enviament NO estan inclosos en el preu dels productes. Es mostraran a la fi de la compra i abans de el pagament de la mateixa.

 

Devolucions

Degut a la naturalesa dels productes naturals i peribles, el client consenteix i accepta no tenir dret a desistir de la compra.

Pel fet de ser productes naturals i peribles no s'admet la devolució, per així garantir la seguretat dels aliments i respectar la traçabilitat dels mateixos.