Disponibilitat dels productes

Les comandes que es realitzin a través del web www.altanative.es estan supeditats a la disponibilitat d'ell o dels productes que componen la comanda. Si la comanda estigués format per diversos productes i, algun / so tots d'aquests no estiguessin disponibles, es notificarà el client aquesta circumstància a través dels mitjans de comunicació que hagi facilitat i el seu import li serà reintegrat mitjançant el mateix sistema utilitzat per al pagament , en cas que no s'haguessin abonat, no se li efectuarà cap càrrec per ell o els productes que no estiguessin disponibles. La manca de disponibilitat d'algun o de tots els productes que constitueixin la comanda suposa l'anul·lació parcial o total de la venda.

Alta Native S.L. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment, la quantitat i el tipus de productes que ofereix a la web, a suprimir de la venda, a incorporar-ne de nous i en general a prendre qualsevol decisió respecte de la seva disponibilitat, així com a modificar la seva preu.

 

Ordres de compra

1. Les Ordres de Compra es cursaran mitjançant mitjans electrònics des del web havent-se completat enterament els espais en blanc i havent-se proporcionat tots i cadascun de les dades sol·licitades com a obligatoris.

2. Un cop rebuda una Ordre de Compra, es remetrà una confirmació de la comanda a l'adreça de correu electrònic indicada en l'Ordre de Compra (la Confirmació).

3. En el cas que en el moment de la recepció d'una Ordre de Compra, i amb anterioritat a l'enviament de la Confirmació, no hagués existències disponibles de l'Producte o Productes objecte d'aquesta ordre, s'oferirà el Client la possibilitat de:

• Esperar que el producte està disponible.

• Adquirir un producte similar.

• Anul·lar l'Ordre de Compra.

4. Les despeses de condicionament, embalatge i enviament dels productes comprats no estan inclosos en el preu del producte.

5. Tots els preus dels productes oferts inclouen l'IVA.

 

Pagament

El preu dels productes es pagarà exclusivament, i a elecció de l'Client, per qualsevol dels mitjans següents:

Mitjançant Paypal.

Paypal és el sistema segur i ràpid d'intermediació per a les operacions i els pagaments en línia amb Targeta de Crèdit; és fàcil enviar i rebre diners a nivell nacional i internacional. Amb Paypal les informacions personals estan protegides i mai seran compartides amb el venedor. En cas d'un compte Paypal ja activa, es pot seleccionar la forma de pagament i pagar a través del compte propi; només cal inserir l'adreça de correu electrònic i la contrasenya. Si no té un compte, es pot, de tota manera, seleccionar aquesta forma de pagament i serà redirigit a la pàgina web de Paypal on haurà inserir les dades de la targeta de crèdit. Fent clic a Pagar; Paypal carregarà l'import a la targeta.

El servei de pagament mitjançant el seu compte Paypal és proporcionat directament per PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie, S.C.A.

S'exclou tota responsabilitat en relació amb la confidencialitat i seguretat de la informació i dades proporcionades pel Client amb ocasió de l'pagament de les seves compres electròniques mitjançant aquest sistema.

Mitjançant targeta de crèdit.

El servei de pagament amb targeta de crèdit és proporcionat directament pel banc Santander, mitjançant les targetes de crèdit o dèbit: Visa, Mastercard, 4B, Euro 6000 i American Express

Visa, Mastercard i American Express han desenvolupat un sistema per realitzar de forma segura pagaments a Internet. Amb el sistema de Comerç Electrònic Segur, l'emissor de la targeta (banc Santander) identifica el titular de la targeta abans d'autoritzar el pagament.

Un cop seleccionats els productes a comprar i introduït el número de la targeta, s'obre una finestra on l'emissor sol·licita la identificació de titular, mostrant un dels següents icones:

metodos de pago

Les dades de la teva targeta i la contrasenya queden protegits per aquest sistema des de la seva introducció.

Un cop completada la identificació, l'emissor comunica a Alta Native S.L. que el titular de la targeta està realitzant la compra perquè pugui completar el procés. Si la identificació no ha estat satisfactòria, l'emissor ho comunica a Alta Native S.L. perquè procedeixi en conseqüència.

Aquesta finestra està fora de control d'Alta Native S.L., per la qual cosa és responsabilitat de l'emissor qualsevol incidència que pugui sorgir.

 

Lliurament

Alta Native S.L. només realitza enviaments a Espanya peninsular.

El termini de lliurament dels productes, dependrà de la seva disponibilitat en el moment de realitzar la comanda.

El lliurament de tots els nostres productes es realitza mitjançant agències de transport urgent. El client podrà consultar l'estat de la seva comanda mitjançant la pàgina web o mitjançant el departament d'atenció a client.

El temps de lliurament serà el següent:

• Per comandes realitzades abans de les 12h de l'migdia el termini de lliurament serà de 24 hores.

• Per comandes realitzades després de les 12h de l'migdia el termini de lliurament serà de 48 hores.

Per al lliurament de l'enviament el Client es compromet a trobar-se en el domicili indicat per al seu lliurament ja sigui ell mateix o persona per ell autoritzada. En cas que no es trobin cap d'aquestes persones a l'adreça indicada o de no poder efectuar el lliurament per que les dades facilitades siguin errònies, l'empresa de missatgeria encarregada de l'enviament i el lliurament es posarà en contacte amb el client, segons els dades que aquest ens ha facilitat, per fixar una data alternativa de lliurament. En cas que l'empresa de missatgeria no pugui localitzar el client i procedir al lliurament de la comanda Alta Native S.L. NO es farà càrrec de la seva devolució ni de reintegrar el seu import.

També pot recollr la comanda directament en els nostres magatzems. El client realitzarà la comanda on-line però serà el mateix, amb els seus propis mitjans, el que passarà a recollir-lo en els nostres magatzems a la direcció,  camí Guardadany Del Muladar, S/N Sueca.

 

Despeses d'enviament

Les despeses d'enviament NO estan inclosos en el preu dels productes. Es mostraran a la fi de la compra i abans de el pagament de la mateixa.

 

Devolucions

Degut a la naturalesa dels productes naturals i peribles, el client consenteix i accepta no tenir dret a desistir de la compra.

Pel fet de ser productes naturals i peribles no s'admet la devolució, per així garantir la seguretat dels aliments i respectar la traçabilitat dels mateixos.

 

Edat mínima per a poder realitzar compres

L'edat mínima per poder realitzar compres ha de ser de 18 anys.

 

Tractament de la informació

1. El Client autoritza a tractar, de forma automatitzada i responsable, les seves dades personals per als usos i amb les finalitats, així com sota les condicions definides en la seva Política de Protecció de Dades.

2. Mitjançant la cumplimentació i enviament de la corresponent Ordre de Compra, l'Usuari accepta que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part nostra, en els termes indicats en la Política de Protecció de Dades Personals.