Filtra per

Disponibilitat

Disponibilitat

Preu

Preu

 • 1,00 € - 3,00 €

Verdures Orientals

Verdures Orientals

Selecció de verdures orientals conreades a les nostres terres de l'Albufera de València, que els proporciona unes característiques que les diferencia de la resta de món.

Filtres actius

 • Choi sum
  Vista ràpida

  Choi sum

  2,30 €/Kg.

  Choi sum, varietat de la família de la col típica de la província de Canton a sud de la Xina, posseeix un color verd fosc en les seves fulles, de la tija brollen unes petites flors grogues. És un aliment ric en fibra, minerals com el ferro, calci o magnesi i vitamina A, D, C i B6, a més de ser baix en greix. Es consumeixen tant les seves fulles com la tija, preferiblement cuinar  “al dente”

  Disponible
 • Pak choi
  Vista ràpida

  Pak choi

  1,73 €/Kg.

  Pak choi, variedad de col china de hojas verdes, oscuras, carnosas y lisas que se agrupan en torno a su tallo blanquecino que no es muy largo. Es rica en vitamina A, C y K. Es un cultivo tradicional de China y Japón, extendido por Europa con buenos resultados.

  Disponible
 • Tong ho viet
  Vista ràpida

  Tong ho viet

  4,33 €/Kg.

  Tong ho, crisantem de fulla llarga utilitzat com a herba medicinal i com vegetal a la cuina. Les seves fulles i tiges llargues tenen una textura suau i agradable. Ingredient popular en cuina oriental, poden menjar-se crus en amanida, o cuinats saltats i en sopes.

  Disponible
 • Tong ho
  Vista ràpida

  Tong ho

  4,33 €/Kg.

  Tong ho, crisantem comestible de fulla arrodonida, ampla i gruixuda. Utilitzat com a herba medicinal i com vegetal a la cuina. Les fulles i les tiges tenen una textura lleugerament suculenta i un sabor distintiu i agradable però no fort. S'utilitza principalment per a sopes.

  Disponible
 • Heung moll
  Vista ràpida

  Heung moll

  2,88 €/Kg.

  Heung moll (citronela), planta herbàcia amb suau aroma a llimona imprescindible en molts plats de la cuina asiàtica

  Disponible
 • Po choi
  Vista ràpida

  Po choi

  3,00 €/Kg.

  Po choi (espinac xinés), espinacs de sabor i aroma suau, es cuina com qualsevol espinac comú, encara que és especialment apta per a usar en saltats de verdura.

  Disponible
 • Wo Sun
  Vista ràpida

  Wo Sun

  2,40 €/Kg.
  Disponible
 • Luo bo
  Vista ràpida

  Luo bo

  1,80 €/Kg.
  Disponible